rymden är så lockande och len inatt

har varit på spännande äventyr. först rolig fest hos sanne med buzz och alias och öl. sen krogen. meningslöst. hatar att bo här. det är kallt och meningslöst. kom nyss hem. köpte hamburgare med bacon och cola. fick pengar av mamma till taxi hem. så åkte taxi hem. nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på ilse delange och njuta av värmen och meningsfullheten av att ligga under täcket. allt annat - meningslöst.

it almost got too loud

vaknade, åt frukost, åkte buss till tandläkaren. borrade mitt livs första hål. det var också en upplevelse. gick förbi ica och köpte en caesarsallad, och så gick jag förbi biblioteket och lånade några böcker. sen tog jag bussen hem, åt upp min caesarsallad (den innehöll intressanta saker såsom "krutonger med baconsmak", AWESOME), duschade, och nu sitter jag här. snart ska jag skörda i farmville, sen göra te och läsa, sen äta middag och ikväll blir det ölölölölölölölölöl ;) 

working 5-9

är på jobbet.

idag har jag varit på staden och fikat på safari med elli. var ute efter en makeupremover från make up store, och en vinröd kofta, men kom hem med en blå luvtröja, en svart the rolling stones t-shirt (det blir min fjärde.. men denna hade silvrigt glittertryck, omöjligt att motstå!!), och en bodyscrub. fikade te och kanelbulle. sen när vi var på väg hem blev vi intervjuade av någon från sveriges radio norrbotten.. hahahaha.

idag kom min beställning från gina med posten också. jag beställde bara två bh:ar men det var ju ändå kul. älskar att beställa kläder från internet, det är först roligt att beställa, sen roligt igen när man väl får sakerna.  

hade gravt svårmod igår över att studiebidraget inte kommit, jag trodde att jag slutligen hade fått över 20% frånvaro, men det stod på mitt kontoutdrag att det ska komma imorgon :)

about today

är på jobbet. har just fått veta att vi ska på julbord i början på december. wii-hoo!:) 

jag har annars inte så mycket att säga om den här dagen. ätit en stor och nyttig frukost. gjort skolarbete (!!). varit på biblioteket. ätit supergod kyckling till middag.  

tycker om den här årstiden. det är så mysigt när det blir mörkt tidigt.  

och ikväll är det greys, veckans höjdpunkt!:)


fire walk with me

är på jobbet. åkte direkt hit när jag kom från luleå, eller vi for förbi mormor och åt där först bara. festlig dag, först fyra timmar bil, sen fyra timmars jobb.

har haft en grymt mysig helg i alla fall. busat med rasmus, ätit på max (två gånger!!), haft mariokart-turnering med mats och martin, ätit helenas goda mat, besökt kulturens hus, fikat på mat&prat, och shoppat! närmare bestämt en blåvitrandig tröja, ett vitt linne, ett svart linne, en svart tröja och en grå t-shirt från gina, jeansleggins från bikbok, en grå jacka, jeansleggins, underkläder och smink från h&m, en vit the rolling stones t-shirt från carlings, skor från åhléns samt mascara och läppbalsam från make up store. har för första gången på länge känt mig riktigt glad, men jag tycker inte det borde krävas att resa bort och slösa oanständiga mängder pengar för det.

jag behöver ta tag i mitt liv nu. framför allt ta tag i skolan. jag har reflektionsuppgift i religionen, reflektionsuppgift i samhällskunskapen, fortfarande inte ens börjat med projektplanen. men jag har som ingen motivation. till exempel till samhällskunskapen, förut var det mitt favoritämne men nu vill jag typ dö när jag tänker på det. men efter lovet ska jag satsa på 0% frånvaro. det är inte så mycket begärt när man har sex lektioner i veckan. ska börja äta en stor och nyttig frukost varje dag. det är nog där haken sitter, jag tror det kommer lösa alla mina problem.






on how life is

jag mår lugnt. det är inget som är jobbigt nu. idag kom lönebeskedet! imorgon får jag mer pengar än jag någonsin haft förut. det ska bli så roligt att shoppa nu. och träffa rasmus. 

nu borde jag gå och lägga mig. imorgon på förmiddagen ska jag hinna duscha, packa och äta pasta med bacon, mozzarella och pesto innan skolan klockan 12.20.  och skörda tomater, hjälpa 20 vänner och så potatis i farmville.


bonjour tristesse

är på jobbet.. men det är enda dagen den här veckan. och imorgon är jag ledig från skolan också. måste dock göra tråkiga saker som att duscha, storstäda, skriva min projektplan (den är endast fem månader försenad) och skriva reflektionen (för det enda jag åstadkom igår var att se greys och äta fyra muffins).

det känns som att min blogg har fått en lite deppig, destruktiv ton men faktum är att det mesta känns helt okej just nu. i helgen ska jag SHOPPA LOSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  och min förkylning är kvar, men det innebär nu ingen fysisk aktivitet, inga restriktioner när det gäller muffins samt stora mängder te, satsumas och honungshalstabletter. let the good times roll liksom.

när verkligheten tränger sig på

hjälp vad jag är otaggad. har fortfarande inte kommit upp ur sängen. varför är inte jag en sån person som vaknar pigg och sprudlande glad klockan åtta? suck. nu ska jag i alla fall gå upp och äta frukost och duscha, sen gå till skolan och ha tyska, sen gå till sanne och göra färdigt grupparbetet, och låna fhärde greys-boxen, sen köpa muffins, sen gå hem och se greys och äta muffins!! eller så inte, jag måste skriva en reflektion om kameraövervakning i skolor. men sen så!


vi ska bara leva klart

bra dag. åt god baconpasta till lunch. hade samlyssning på jobbet, vilket jag varit lite nervös för, men det gick bra. kom hem och åt god kycklingpasta till middag (20:45...) med kladdkaka till efterrätt. såg top model. johan glans var med i parlamentet! jag har blivit rockstar farmer i farmville. allt har gått min väg idag, med andra ord.

and the tears will never mend
'cause you had it in for me so long ago
why I still don't know
I don't know why and I don't care
... well hardly anymore

this happens all the time

sitter på mitt jobb. vill hem. men det är bara drygt en timme kvar, sen ska jag hem och äta fylld lövbiff med hasselbackspotatis!

min förkylning är kvar fortfarande.. nu har den belägrat både min hals, min näsa och mina lungor och får mig att känna mig allmänt miserabel. dessutom är jag pank. alla mina pengar har gått till muffins. men på fredag kommer första lönen!!!!!!!!!!!! och då åker vi till luleå. det ska bli roligt!

reality bites

kom hem för ett tag sedan, bytte kläder och dök ner under täcket, där jag fortfarande befinner mig. martin kom nyss med choklad till mig, så jag har det fint här. men har verkligen jätteont i halsen. undrar om det är svinis? fast det skulle vara ganska skönt att bli sjuk nu. och kunna ägna mer tid åt att dricka te, ligga under täcket, och se på greys anatomy.

idag har jag varit i skolan, och jobbat. det var trist. 


den första snön har fallit, allt är halt

mats, helena och rasmus har varit här i helgen så den har ägnats åt familjerelaterade aktiviteter, som att vara i stugan, äta palt (palt är verkligen min släkts paradrätt. så fort släkten är samlad så äter vi palt. jag tycker inte ens om palt. jag skulle trivas bättre om paradrätten var billys panpizza), och fira mormor igen. med tårta den här gången (marängtårta med hallon och vaniljglass). det har varit fint. jag gillar min släkt.



idag på eftermiddagen åkte dom hem. sen har jag sprungit, duschat och sett top model. och några avsnitt greys. ska se några fler avsnitt nu, sen sova. jobbar fem dagar nästa vecka. that's hardcore..

spelar det längre någon roll?
jag orkar inte slåss
det är bortom min kontroll

ett inlägg om ponnys

det är kul att jesus någon gång hör mina böner. igår innan stallet var jag helt otaggad och tänkte "får jag en jobbig häst så DÖÖÖÖÖÖR jag." jag fick dessi! dessi är snäll, lugn, mild, okomplicerad. så det var jättebra. okej, det var inte det mest spännande jag gjort men det har definitivt sina fördelar att få en häst som står still när man sitter upp och kan gå i samlad galopp.



dessi var faktiskt en av mina första favorithästar. allra första gången jag var i stallet, när jag var typ 10 år, så följde jag med elli in till henne. vilket var väldigt mäktigt förstås ;) och jag tänkte sen att galoppera ute på dessi skulle vara det absolut mäktigaste som fanns. men sen hände det ännu mäktigare saker!! som att galoppera ute på carrera, rida inne på carrera, hoppa laser, rida manne för annika när han var jättefin. jag älskar hästar.



carrera på betet -07 :)

welcome to the afternoon

jag lånade dom första greys-boxarna av sanne igår och jag är redan ganska fast. igårkväll såg jag tre avsnitt på raken, idag har jag sett ett innan skolan och tre efter. jag älskar verkligen den serien.



fast jag har gjort lite vettiga saker också. steg upp i tid idag! men det var för att jag var så motiverad att hinna se ett greysavsnitt. sen promenerat till skolan, haft två lektioner, promenerat hem. vi fick tillbaka religionsproven idag, jag fick 44,5/50p. gränsen för mvg gick vid 45... sen har jag varit på apoteket, hjälpt mamma att baka kanelbullar och städat rummet! har nyss ätit middag, pastagratäng med köttfärs, och nybakade kanelbullar till efterrätt. om ett tag ska jag åka till stallet och ha ridlektion, men jag hinner med ett avsnitt till innan det!

the heart is  a bloom, shoots up through the stony ground


hej hej hemskt mycket hej

hade världens sämsta morgon. eller, det enda som var var att vi inte hade någon frukost hemma, men insikten om det sänkte mig totalt ;) det blev bättre sen i alla fall, jag kunde inte tänka mig att promenera på fastande mage så jag tänkte ta bussen, men blev sen, men sprang, och hann! busschauffören sade: vad snabb du var! det var jag. sen hade vi skolfoto. sen promenerade jag hem igen, eller först förbi safari och köpte med mig en macka, som försenad frukost. multigrov baguett med ost och skinka, smör istället för dressing. och så gick jag förbi Q8 och hämtade paketet från gina, det kom aldrig igår. allting passade! till och med jeansen. det kändes som ett wildcard att beställa jeans. eftersom jeans är komplexa ting och alla universums krafter måste samverka för att de ska passa, men det gjorde de! jag hann hem i tid till grey's anatomy också. super. nu ligger jag i min säng och äter satsumas. ska snart göra lunch, det blir nog kycklingsallad igen. sen ska jag springa, är INTE taggad. det snöar och blåser ute, inte roligt alls. men det lär ju bli skönt med en varm dusch efteråt i alla fall. sen ska vi åka till mormor och äta middag och fika eftersom hon fyller år och ikväll blir det greys!! skulle egentligen jobbat idag, men jobbade igår istället så nu jobbar jag inte förrän på måndag. lycka.

ways to be cool



från rebel sweetheart

darling, you fucked up

I'm a bad person, försov mig idag. eller jag vaknade tio när jag skulle börja halv elva. lite svårt att hinna då med tanke på att det tar en halvtimme att gå. så istället så ägnade jag en timme eller så åt att äta frukost, sen har jag sett greys. nu ska jag snart gå och hämta mitt paket från gina, och gå förbi östlunds och köpa kyckling, och så göra kycklingsallad till lunch. allt annat finns hemma, mozzarella, röd pesto, pasta, körsbärstomater och sallad. sen ska jag se ellen, sen springa, sen duscha, sen äta kycklingpaj till middag (världens godaste. med parmesan och soltorkade tomater) och sen jobba.

hej alla glada där ute i cyber space!!!!!!!

hade bara en lektion idag, tyska, som började två. jag vaknade typ halv elva, åt frukost och sen låg jag kvar i sängen till typ halv ett. sen gjorde jag lunch, fiskbullar med dillsås, potatis och ärtor. sen promenerade jag till skolan, hade min enda lektion och promenerade hem igen. sen bussen tillbaka till staden och gå på stan med elli. köpte en present åt mormor, hon fyller år på onsdag, te och en fin burk, och så gick vi på safari och jag åt caesarsallad. mysigt var det.

det börjar bli riktigt kallt ute nu. men jag tycker om det. och det bästa är att det är SÅ SKÖNT att komma hem efter att ha varit ute. alltså, verkligen så himla skönt.




now everything's so out of control
and I'm just an old cliché

life


kanelbullens dag

idag är det kanelbullens dag! jag älskar kanelbullar. kanelbulle och te är ju lätt bästa fikat. nybakade kanelbullar och ett glas kall mjölk är ju också rätt härligt. jag har faktiskt firat, åt en kanelbulle nyss. som mormor hade bakat, min familj var där och åt middag när jag var på mitt kära jobb, men de tog med sig en kanelbulle åt mig i alla fall.

annars idag så har jag sovit ut (det går ändå framåt. idag vaknade jag bara 2 timmar senare än jag tänkt mig), sprungit, duschat, storstädat och jobbat. är ganska less, men nästa vecka jobbar jag bara en dag. så skönt. och om ungefär två veckor kommer första lönen.  


nu biter frosten igen, och parkerna brinner som eld

försov mig idag igen. eller, man kan ju inte direkt försova sig på en ledig dag, men jag vaknade 3 timmar senare än jag tänkt mig. problemet är att jag helt saknar respekt för min väckarklocka. måste skaffa en med mer pondus. men jag hann med allt jag tänkte göra i alla fall. åkte till apoteket och köpte berocca (brustabletter som ökar prestationsförmågan. med apelsinsmak). sen sprang jag, åt fil och müsli och banan efteråt, duschade. och jobbade. kom från jobbet för en halvtimme sen. då var det dags för middag! det är ju svårt när man jobbar 15-19 att veta när man ska äta middag. men halv tre är ju för tidigt så det fick bli efteråt. lövbiff och potatisgratäng hade mamma gjort. så. himla. gott. 

jag har kommit på att detta måste vara den bästa tiden. det är säsong för både satsumas och svenska äpplen! jag älskar hösten. 

nu ska jag läsa ut boken jag håller på med, sen blir det nötter och choklad!


I'll wait.

haft tyska och ätit lunch på safari med elin. caesarsallad. det är antagligen det bästa i hela världen. nu ska jag läsa och dricka te.

the sight of you will prove to me I'm still alive.


others are great, but you can be greater

försov mig imorse, men hann till religionsprovet. jag tror det gick helt okej, jag kanske får mvg om det är allahs vilja (detta handlade faktiskt om islam, så det borde ju vara det?). sen promenerade jag hem. tittade tv, fixade beställningen till gina, läste och drack te. så himla skönt att inte jobba idag. att ha ett jobb tar det verkligen till en annan dimension att inte behöva jobba! åt underbart god kyckling med klyftpotatis och creme fraiche vitlök till middag. sen åkte jag och hade ridlektion. körde med stora bilen idag, volvon är ju som sagt borta. jag var lite concerned innan över att köra den i alla fall, den är så stor, och har automatlåda. men då tänkte jag, det finns ju jättemånga människor som kör omkring i stora bilar med automatlåda, varför skulle jag vara mindre kompetent än dem? ;) det är mitt standard-tankesätt när något är svårt, finns det någon annan som klarar det så klarar jag det garanterat också!!

ridlektionen gick sådär. åke är en stilig häst men lömsk. han blev rädd och stack när flugan kom för nära bakom . det var jätteroligt och inspirerande att galoppera i 110 km/h!!

nu har jag duschat och fönat håret och ligger i min säng. ska läsa lite och sen sova.


RSS 2.0