*

pappa gör det inte lätt för mig. i måndags sålde han volvon. istället ska han köpa en pick-up. great! det är bara att jag stoppar ett höstrå i munnen och lastar hönorna på flaket så har jag blivit en äkta hillbilly!

dagen då: ställde väckarklockan på 8.10 fast jag var ledig. men det är så mycket nu med allting och jag måste bara få lite lugn och skön tid också. vilket fick bli på morgonen. åt frukost framför how I met your mother, sen läste jag och drack te i typ två timmar. sen lunch, mexikansk köttfärsgryta med cous-cous och grey's. sen tvätta en maskin, sen springa, sen dusch (dagens handling för att effektivisera livet: jag har ökat styrkan och värmen på hårfönen från 2 till 3. sparade nog minst 23 sekunder på det!), sen ellen. sen hänga upp tvätten, sen hämta bankomatkortet, sen handla, sen hälsa på mamma på sjukhuset, sen middag hos mormor, sen jobb, sen religion (prov imorgon), sen grey's igen.

jag hade världens tur idag, mormor hade bakat kanelbullar! och på söndag är det kanelbullens dag! världens bästa högtid! förutom julen!

nu ska jag läsa mer, sen sova.


drink tea

från the beautiful struggle

trött. vill sova. väntar på att mina frukostägg ska koka färdigt. tar för lång tid att vänta på att dom ska bli kokade på morgonen. kan ju blogga medan jag väntar.

idag så har jag: haft samhällskunskap, ätit wraps till lunch, sett grey's och ellen, sprungit, duschat, ätit middag (fick ta vad jag hittade = kalla kokta potatisar och frysta köttbullar. medan jag värmde det i mikron gjorde jag brunsås. tillsammans med en morot och ett glas mjölk blev det en god måltid ändå) och jobbat. trött när jag kom hem. det känns att det är ganska mycket nu - jag har börjat sortera ut och bara läsa de viktigaste inläggen på bloglovin, för att spara tid. och är så trött. det var skönt att springa idag i alla fall. kallt. men jag har ont i benhinnorna. hoppas bara INTE det är benhinneinflammation. jag har läst att det tar hur lång tid som helst för det att läka.

det är väldigt kallt ute nu. det känns som att det blivit kallare inomhus också, för jag fryser hela tiden. men det är ju bara en anledning till att dricka mer te?


rebel sweetheart

turns out I'm not the only rebel sweetheart on the planet. när jag kollade upp mig själv på bloglovin så hittade jag detta. så himla lovely.






allt kommer därifrån.


inläggo numero uno

inatt började det snöa. stora flingor. det var fint. och nu så är det vitt ute.

jag börjar skolan kvart i tolv, men har redan varit vaken i över en timme. att stiga upp tidigt är bra på många sätt - det är väldigt lugnt då, man kan äta frukost framför how I met your mother och framför allt så gör det att man hinner äta inte bara frukost utan lunch här hemma också. jag tycker faktiskt att det är inte trevligt alls att missa lunchen. idag blir det biffar och medelhavsgratäng, gott!

dagens planer är skola (religion och tyska), sedan staden med Elli. jag har några saker som jag behöver köpa, och så måste jag förbi biblioteket, det finns en bok jag vill låna, och så hoppas jag på en fika på safari! sedan jobb, jag jobbar fem dagar den här veckan..

idag borde min nya telefon komma också!

och så hade jag tänkt beställa från gina. det finns en halsduk, ett linne och ett par jeans (among other things) därifrån som jag vill ha. fast jeansen får jag i körkortspresent av mamma och pappa.

verkligen urtjusigt collage va? men nu har jag inte så mycket mer att berätta, så jag ska väl göra något annat.


RSS 2.0